DOWNLOAD LINK:

Ariel Peterpan with Cut Tari
(download link: via hotfile.com atau via uploadmb.com)
(password code link: click here)

Ariel Peterpan with Luna Maya Part #1

(download link, via hotfile.com atau via uploadmb.com)
(password code link: click here)

Ariel Peterpan with Luna Maya Part #2
(download link, via hotfile.com atau via uploadmb.com)
(password code link: click here)


ATTENTION: Semua file mempunyai password code tersendiri, sila dapatkan password dengan melawati website yang disediakan. Lihat password di bahagaian penjuru kanan atas website tersebut

Monday, July 19, 2010

Ariel Peterpan: Ariel Peterporn Scandal

Ariel Peterpan: Ariel Peterporn Scandal Shocked the World


One of Ariel Peterporn Sex Scandal Video (intro scene/clean cuts)

News pornographic video scandal that allegedly singer, Ariel Peterpan and two artists who allegedly Luna Maya and Cut Tari worldwide. It was also seen worldwide is the term ‘Ariel Peterporn‘ – referring to the actor sex videos like Ariel “Peterpan”. That term Trending even become world’s most popular topic on Twitter pages.

“The word ‘Ariel Peterporn’ became one of the most searched on Twitter this week, beating the other hot topics such as the recent launch of the iPhone,” he preached the pages Straits Times, June 10, 2010. Foreign public also wondered, what exactly is meant ‘Peterporn’. Channel News Asia pages and news pages Philippines, ABS-CBN News also announces the video nasty.

Player porn movies from the United States, Vicky Vette also vote in his blog. “We woke up Tuesday morning, I saw Trending topic ‘Ariel Peterporn’.” “I then access the search engine and found it ‘Ariel Peterporn’ is a big scandal in Indonesia related to recording a video nasty, Ariel is the band’s popular singer in Indonesia who allegedly committed sex with two sexy women."

http://arielpeterporndownload.blogspot.com

Ariel Peterpan meniduri 32 artis wanita indonesia

Ariel Peterpan meniduri 32 artis wanita indonesia

Dalam duk menunggu member haku dari Negeri Sembilan dan Johor untuk mendaftar menjadi student di UiTM, haku sempat melayari surat khabar online Berita Harian untuk membaca berita- berita terkini dari dalam dan luar negara. Seperti biasa, surat khabar banyak menumpukan perhatian mereka pada isu terhangat bulan ini iaitu Piala Dunia. Tapi semua itu haku tidak peduli sangat kerana haku sudah pun tahu keputusan dan berita yang bakal dikeluarkan.

Tapi ada satu kolum berita yang cukup menarik minat haku, iaitu kisah Ariel Peterpan atau lebih dikenali dengan nama baru iaitu “Peterporn”. Setelah membaca berita mengenai Ariel, haku rasa memang tersangat layaklah si Ariel mendapat jolokan nama “Peterporn” kerana berita terbaru pasal mamat kacak Indon tu dia rupanya bukan dua orang dia “bergusti katil” tapi 32 orang. Memang Playboy Indonesia.

Selain tu juga, bintang porno terkenal seperti Vicky Vette dan Maria Ogawa eh? Ozawa atau Miyabi turut mengambil tahu kisah mamat neh sampaikan impian si Vicky Vette ialah mahu beraksi bersama Ariel. Memang beruntung hidup Ariel didunia neh, didunia ja tau (haha) akhirat tak untung. Sekarang Ariel tidak perlu mencari makan dengan menyanyi lagi kerana dia bakal menjadi porn star. Dia nanti bukan saja kaya, tapi dapat bermain dengan ramai bohsia – bohsia porn star (haha).
“Jika saya ke Indonesia, saya mahukan ‘Ariel Peterporn’ membawa saya berjalan-jalan. Tetapi, saya rasa kerajaan Indonesia tidak akan memberi visa untuk saya memasuki negara itu,” kata Vicky.

Beliau juga menyatakan minat untuk mengajak Ariel berlakon dalam sebuah filem lucah. “Saya hanya mahu mengatakan bahawa saya mahu terbabit dalam filem seterusnya dengan Ariel.”

-Vicky Vette
Haku dapat rasakan yang Luna Maya mesti menyesal gila berkenalan dengan Ariel kerana dia turut sama menjadi bintang porn star di Indonesia dan Malaysia (rasanya mesti ramai yang dah ada video diorang). So, sekarang berita mengatakan yang ada lagi 32 koleksi artis yang dikerjakan oleh Ariel dan haku percaya ramai yang sedang search di Google dengan keyword “Ariel Peterporn” untuk mencari koleksi video mamat pornstar itu (haha).

Senarai nama artis yang ditiduri oleh Ariel:

1. Luna Maya
2. Cut Tary
3. Sophia Latjuba
4. Ratu Felisha
5. Audy Item
6. Melly Herlina (vokalis group band SHE)
7. Okie Agustina
8. Aura Kasih
9. Andhara Early
10. Amy Lee
11. Jennifer Arnelita
12. Ardina Rasti
13. Tyas Mirasih
14. Joanna Alexandra
‎​15. Sarah Amelia
16. Karenina
17. Dian Sastro
18. Ladya cheryl
19. Wulan Gitno
20. Maia Ahmad
21. Julia Perez
22.-32. 'not confirm yet'

http://arielpeterporndownload.blogspot.com

Ariel Peterpan and Bunga Cinta Lestari Sex Video Leak?

Ariel Peterpan and Bunga Cinta Lestari Sex Video Leak?


Dahsyat sungguh dengan Ariel Peterporn nie. Tak habis lagi kes dia dengan Luna Maya, keluar pulak dengan Cut Tari, Sekaran keluar pulak dengan Bunga Cinta Lestari (BCL).
Aku rasa, mesti Ariel Peterporn nie, ada bela nie. Takkan senang-senang sangat dapat awek-awek cun nie.

Habislah, Ashraf Sinclair. Kalau betul confirm gaduh sakan dengan BCL. Harga VCD Bunga Cinta Lestari dengan Ariel Peterpan pun dah sampai harga rm144 sekeping. Memang kaya orang yang buat vcd tue. Boleh tukar profesion, dari jual CD lagu yang untung sikit je. Baik jual VCD lucah. memang panas dan untung banyak. Tapi HARAM, ha ha.


http://arielpeterporndownload.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails